Ljubljana mesto, Bežigrad

2,5-sobno, Stanovanje, Oddaja

1957 65 m2
1.100 €/mesec

Za Bežigradom, v enem najbolj zaželenih predelov Ljubljane, posredujemo pri oddaji čudovitega dvo in pol sobnega stanovanje v 1. nadstropju. To prostorno in svetlo stanovanje s skupno neto tlorisno površino 65 m² je skoraj v celoti opremljeno, tako da je pripravljeno za takojšnje vselitev, najemniku pa omogoča, da sam določi namembnost ene sobe. Stanovanje ima urejeno kuhinjo z jedilnico, kjer najdete moderno pečico Electrolux s pirolizo, pomivalni stroj (60 cm) ter velik hladilnik z zamrzovalnikom. Kuhinja je zasnovana tako, da ponuja dovolj prostora za pripravo okusnih obrokov in uživanje le teh.

Iz kuhinje se nadaljuje prehod v priročen kabinet, ki ima izhod na enega izmed dveh balkonov. 

Kopalnica je sodobno urejena in vključuje WC, pralni stroj, veliko tuš kabino, ki zagotavlja udobje in funkcionalnost. Električni bojler se upravlja preko smart home inštalacije. 

Spalnica je prostorna in ponuja prijetno okolje za miren spanec. Dodatno sobo, ki prav tako vodi na drugi balkon, si lahko najemnik uredi kot dnevno sobo ali pa kot dodatno sobo. Lahko ji tudi nameni funkcijo domače pisarne, saj je soba zelo svetla in gleda na notranji park in zelenje. Balkon, ki vodi iz te sobe, je kot nalašč za jutranje kave ali sproščujoče večerne trenutke. Trenutno se na dosegu roke bohotijo češnje.

Stanovanje je opremljeno s sistemom za centralno rekuperacijo zraka, ki vključuje ogljene filtre za dovodni zrak in filtre za filtracijo cvetnega prahu, kar zagotavlja svež in čist zrak skozi vse leto.

Okvirni stroški:

● Upravnik: 100-120 EUR/mesec

● Elektrika: 30-50 EUR/mesec

● Plin: 10 kg jeklenka na 6 - 8 mesecev

● Internet: A1 optika s hitrostjo 500/100 brez TV - 29 EUR/mesec

● Rekuperacija: Letni strošek cca 180 - 200 EUR

Cena najema:

Mesečna najemnina znaša 1.100,00 EUR, varščina je predvidena v znesku dveh najemnin.

Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto za rampo in dostop do kolesarnice, kar je še posebej priročno za vse, ki se radi gibljejo po mestu s kolesom.

Bližina storitev:

Lokacija stanovanja je idealna, saj se v neposredni bližini nahajajo vse ključne storitve. Le nekaj korakov stran so trgovine (Spar, Hofer, Mercator, DM), pekarne, pošta, bankomati. Za rekreacijo in oddih so v neposredni bližini na voljo otroška igrala, košarkaško igrišče in trim otok (visoki drogovi ter krogi, bradlja, poševna in ravna klop), v bližini je telovadnica (gym). Blizu so šola, vrtec in Zdravstveni dom Ljubljana - Bežigrad, dve lekarni, kar je izredno priročno za družine ali posameznike, ki iščejo vse storitve na dosegu roke. Lokacija ima odlične prometne povezave z mestom (tri avtobusne postaje, BicikeLJ, Avant2Go lokacije v neposredni bližini) in hiter dostop do severne ljubljanske obvoznice (3 minute). Do centra mesta je slabih 20 minut prijetnega sprehoda, do glavne železniške in avtobusne postaje pa 15 minut. Do BTC-ja 5 minut vožnje. 

Stanovanje ni primerno za študente in kadilce, živali niso dovoljene. 

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik krije polovico stroškov posredovanja.

Za več informacij in/ali za dogovor o ogledu nas kontaktirajte. To stanovanje je popolna izbira za vse, ki si želijo dom na mirni lokaciji z odlično infrastrukturo in prometnimi povezavami v enem izmed najbolj prijetnih predelov Ljubljane. Ne zamudite te priložnosti in nas pokličite še danes!

Preberi več

Podatki in karakteristike

 • Transakcija: Oddaja
 • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
 • Tip nepremičnine: 2,5-sobno
 • Velikost (neto): 65 m2
 • Velikost (bruto): 65 m2
 • Nadstropje: 1
 • Št. spalnic 1
 • Št. parkirišč 1
 • Zgrajeno: 1957
 • Stanje: Obnovljeno
 • Regija: Ljubljana mesto
 • Občina: Bežigrad
 • Dodatno
  BalkonParkiriščeZastekljen balkon
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija
 • Ogrevanje
  Toplarna