Ljubljana okolica, Horjul

Zazidljiva, Parcela, Prodaja

209.000 €

Predstavljamo vam ekskluzivno priložnost za gradnjo v idiličnem okolju na Vrzdencu. Zemljišče, ki je predmet prodaje, se razprostira na 1.567 m²  zemljišča, od tega cca 830 m2 zazidljivega zemljišča, kar predstavlja idealno velikost za izgradnjo večje elegantne samostojne hiše ali za izgradnjo večjega dvojčka. Zemljišče se ponaša z vsemi potrebnimi priključki ob lokaciji, kar zagotavlja enostaven začetek vašega gradbenega projekta.

Ugodna sončna lega zemljišča ne le da obljublja obilico naravne svetlobe in topline skozi ves dan, temveč tudi odlično priložnost za izkoriščanje sončne energije, kar je v skladu z naraščajočimi ekološkimi standardi in željo po samooskrbi. S tem zemljiščem boste lahko ustvarili dom, ki je energetsko učinkovit in v harmoniji z okolico.

Le 30 minut vožnje iz centra Ljubljane, ta parcela ponuja mirno zatočišče stran od mestnega vrveža, hkrati pa ohranja bližino urbanega življenja. Z možnostjo delitve na dve parceli, Vrzdenc postane idealno mesto za gradnjo dveh modernih hiš, zasnovanih z mislijo na večnadstropno bivanje (K+P+1+M), ki združuje estetiko in funkcionalnost (klet mora biti v celoti vkopana).

V času, ko so visoke cene in gosta pozidava v mestnih jedrih v nasprotju z iskanjem sproščujočega okolja v naravi, samooskrbe in možnosti dela od doma, je Vrzdenc pametna izbira za tiste, ki želijo združiti najboljše iz obeh svetov.

Ponudba je idealna za investitorje ali družine, ki si želijo ustvariti dom v sožitju z naravo, brez kompromisov na račun dostopnosti in sodobnega udobja.

Vredno ogleda in nakupa.

Resnim interesentom predlagamo, da nas pokličejo za več informacij in možnost ogleda!

Več nepremičnin iz naše ponudbe si lahko ogledate na spletni strani: www.renex.si

Za več informacij in BREZPLAČEN POSVET pri nakupu nepremičnine pokličite!

Objavljeni podatki so informativni. Možnost napak pri vnosu podatkov. Za napake v oglasu ne odgovarjamo.

Preberi več

Podatki in karakteristike

  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Parcela
  • Tip nepremičnine: Zazidljiva
  • Parcela: 1567 m2
  • Regija: Ljubljana okolica
  • Občina: Horjul
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija