Prodaja, samostojna, hiša, Rudnik

opis

Ekskluzivno predstavljamo izjemno priložnost za nakup nepremičnine, ki se nahaja na eni izmed najbolj elitnih lokacij v Ljubljani. Z združitvijo narave in mestnega utripa vas ta nepremičnina popelje v vrhunsko bivalno okolje, ki ga boste z veseljem imeli za svoj dom.

Hiša ima dve etaži in je zgrajena iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost bivanja. Z vsemi potrebnimi prilagoditvami vam nudi veliko možnosti za preureditev in prilagoditev vašim individualnim potrebam.

Nepremičnina ima dve spalnici, dnevno bivalni prostor, kuhinjo, hodnik in dve kopalnici. Poleg tega pa ima tudi pisarno in telovadnico, ki vam bosta pomagali ohranjati zdrav način življenja.

Najbolj izjemna lastnost te nepremičnine pa je zagotovo njena neverjetna lokacija, ki vam nudi čudovite razglede na celotno Ljubljano, okoliško hribovje, Šmarno goro ter Ljubljanski grad. Predvsem iz strešne terase, ki jo lahko uredite po svojih željah in jo boste imeli samo zase, boste lahko uživali v edinstvenih pogledih na Ljubljano v vseh letnih časih.

Zunanjost hiše je urejena s pokritim nadstreškom za avto, ki bo vaše vozilo zaščitil pred vremenskimi vplivi. Zemljišče, na katerem stoji hiša, meri 511 kvadratnih metrov in je izjemno urejeno, kar vam nudi popolno zasebnost in udobje. Zemljišče je v celoti ograjeno.

Infrastruktura v neposredni bližini zagotavlja vse potrebno za kakovostno in udobno življenje. Odlična povezava z javnim prevozom vam omogoča hiter dostop do središča mesta ter drugih delov Ljubljane, medtem ko bližina gozda in sprehajalnih poti zagotavlja možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. V neposredni bližini so odlični kafiči, sprehajalna mesta, trgovine, pekarne, šole in fakultete, galerije ter zdravstveni center.

Nepremičnina je primerna za investitorje, pare, družine, poslovneže in diplomate, ki si želijo vrhunskega bivalnega okolja. To je izjemna priložnost, ki vam jo ponujamo in ki vam bo zagotovo navdušila.

Vabimo vas, da nas kontaktirate za več informacij in za virtualni ogled te nepremičnine. 

Pravno stanje nepremičnine: Vpisano v ZK, brez bremen

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: kupec krije polovico agencijskih stroškov (2%).

 

Več nepremičnin iz naše ponudbe si lahko ogledate na spletni strani: www.renex.si

Za več informacij in BREZPLAČEN POSVET pri nakupu nepremičnine pokličite na 031 000 293!

 

Osnovni podatki

šifra oglasa:
PH00920KM
regija:
Ljubljana
lokacija:
Rudnik
leto izgradnje:
1948
leto prenove:
2007
velikost:
197,30 m²
parcela:
511 m²
oprema:
klima, kurilno olje, alarm, kamere, varovanje, optika
ostalo:
terasa, dve parkirni mesti, shramba
Ksenija Mihajlović
GSM:
031000293
ksenija.mihajlovic@renex.si

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

prodaja
  • 52 m²
  • PS00936KM

Stanovanje, dvosobno

Ljubljana, Bežigrad

Na iskani lokaciji v začetku Bežigrada, nasproti ...

  • 230.000,00 €
prodaja
  • 39 m²
  • PS00935KM

Stanovanje, enosobno

Ljubljana, Bežigrad

Na iskani lokaciji v začetku Bežigrada, tik ob Gospodarskem ...

  • 180.000,00 €
prodaja
  • 51 m²
  • PS00934KM

Stanovanje, enosobno

Ljubljana, Bežigrad

Na iskani lokaciji v začetku Bežigrada, tik ob Gospodarskem ...

  • 210.000,00 €