Prodaja, ostalo, počitniški objekt, Veliki Vrh

opis

Ekskluzivno posredujemo pri prodaji neverjetne investicijske priložnosti! Lahko postanete lastnik prestižnega resorta v prečudovitem Šmartnem ob Paki, na stiku treh dolin – Šaleške ter zgornje in spodnje Savinjske doline. Ta edinstvena nepremičnina je popolno zlitje razkošja, udobja in naravne lepote. Resort nudi samostojne enote s prostorno spalnico, udobno dnevno sobo in moderno kopalnico, ki bodo zagotovile popolno udobje in zasebnost vašim gostom.

Poleg tega resort ponuja tudi apartmaje, ki so idealni za turistični najem. Ti elegantno opremljeni apartmaji zagotavljajo udobno bivanje in popolno izkušnjo razkošja za goste, ki želijo raziskati čarobno Šaleško dolino.

V sklopu resorta boste našli vrsto izjemnih objektov. Vse je pripravljeno tako, da bo novi lastnik lahko preko rustikalno, a z izjemnim okusom urejene restavracije gostom lahko ponudil vrhunsko udobje in nepozabno gostinsko storitev, medtem ko bo gostinski lokal zagotovil prijetno vzdušje za sproščeno druženje.

Poleg tega je resort opremljen tudi s profesionalno kuhinjo in skladiščnimi prostori, kar omogoča nemoteno delovanje in oskrbovanje gostov. Resort se ponaša tudi z izvrstno zunanjo lokacijo, ki vam ponuja čudovite razglede in idilično okolje za sprostitev ter uživanje v naravi.

Zemljišče resorta se razprostira na 9265 m2, kar vam omogoča obilo prostora za razvijanje in ustvarjanje edinstvenih doživetij za goste.

Nakup tega luksuznega resorta v Šmartnem ob Paki predstavlja izjemno privlačno investicijsko priložnost za investitorje iz več razlogov:

Rastoči turistični sektor: Slovenija je vse bolj priljubljena turistična destinacija, ki privablja vedno več obiskovalcev iz različnih delov sveta. Šaleška dolina, s svojo neokrnjeno naravo in termalnimi vrelci, ponuja edinstveno doživetje za turiste, ki iščejo sprostitev in stik z naravo. S povečevanjem turističnega sektorja bo povpraševanje po kakovostnem nastanitvenem objektu, kot je ta resort, še naprej raslo.

Privlačna lokacija: Šaleška dolina je znana po svoji slikoviti lepoti, kar privablja obiskovalce v vseh letnih časih. Neokrnjena narava, možnosti za pohodništvo, kolesarjenje in raziskovanje okoliških znamenitosti ponujajo številne možnosti za turiste. Investitorji bodo imeli koristi od te privlačne lokacije, saj bo resort privabil goste skozi vse leto.

Raznolika ponudba: Resort ponuja široko paleto storitev in objektov, vključno s samostojnimi enotami, apartmaji, restavracijo, recepcijo in gostinskim lokalom. Ta raznolika ponudba omogoča prilagodljivost in privabljanje različnih skupin gostov, kot so pare, družine in skupine prijateljev. Z več možnostmi bivanja in aktivnosti boste privabili večje število gostov, kar bo prispevalo k večjemu dobičku.

Možnost širjenja poslovanja: Obstoj nedokončanega objekta ob resortu odpira vrata za širitev poslovanja. S pravilnim načrtovanjem in razvojem je mogoče ustvariti dodatne apartmaje, kar povečuje kapaciteto resorta in možnosti za dodatne prihodke. To omogoča investitorjem dolgoročno rast in povečanje donosnosti naložbe.

Vzdrževanje visokega standarda: Resort je že opremljen z luksuzno notranjo opremo in sodobnimi udobji, kar zagotavlja visok standard bivanja za goste. To vključuje tudi visokokakovostno restavracijo in storitve, ki bodo zadovoljile zahtevne potrebe sodobnih turistov. Z vzdrževanjem visokega standarda boste pritegnili povratne goste in ustvarili pozitivno reputacijo resorta.

Dostopnost in infrastruktura: Blizu resorta se nahaja železniško postajališče, kar omogoča lahek dostop za goste z javnim prevozom in povezavo z drugimi deli Slovenije. Zahvaljujoč bližini železniškega postajališča, vam omogoča, da se enostavno odpravite na izlete in raziskujete celotno Slovenijo. Dobra infrastruktura in bližina prometnih povezav povečujejo privlačnost lokacije ter olajšujejo logistiko za goste in upravljanje resorta.

Rast in donosnost naložbe: Z rastočim turističnim sektorjem in privlačno lokacijo je pričakovati, da se bo vrednost nepremičnine povečala v prihodnosti. Investicija v ta resort ponuja možnost dolgoročne donosnosti, tako z dobičkom od turističnih storitev kot tudi s potencialno rastjo vrednosti nepremičnine.

Podrobnosti o nepremičnini:

Površina zemljišča 9.265,00 m2

Število sob/hišk: 3

Število apartmajev: 3

Parkirišča: 15

Vrsta objekta: Resort

Ne zamudite te redke priložnosti, da postanete ponosni lastnik tega luksuznega resorta. Združite naravno lepoto, razkošje in poslovno priložnost ter postanite del uspešne turistične industrije v Sloveniji. Stopite v stik z nami še danes in se prepričajte, da je vaša prihodnost polna uspeha, užitkov in razkošja.

Pravno stanje nepremičnine: Vpisano v ZK

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: kupec krije polovico stroškov

Več nepremičnin iz naše ponudbe si lahko ogledate na spletni strani: www.renex.si

Za več informacij in BREZPLAČEN POSVET pri nakupu nepremičnine pokličite na 031 000 293!

 

Osnovni podatki

šifra oglasa:
PP00919LR
regija:
Savinjska
lokacija:
Veliki Vrh
leto izgradnje:
1860
leto prenove:
2020
velikost:
394,60 m²
parcela:
9.265 m²
Luka Ravnjak
GSM:
051 248 072
luka.ravnjak@renex.si

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

prodaja
  • 85 m²
  • PS00938TT

Stanovanje, trisobno

Savinjska, Šoštanj

Ekskluzivno posredujemo pri prodaji odlične priložnosti za ...

  • 125.000,00 €
prodaja
  • 395 m²
  • PP00919LR

Počitniški objekt, ostalo

Savinjska, Šmartno ob Paki

­­­­­Ekskluzivno posredujemo pri prodaji neverjetne ...

  • 780.000,00 €
prodaja
  • 100 m²
  • PS00916KM

Stanovanje, štirisobno

Savinjska, Braslovče

Posredujemo pri prodaji izjemne priložnosti za nakup ...

  • 299.950,00 €