Prodaja, štirisobno, stanovanje, Šentrupert

opis

Posredujemo pri prodaji izjemne priložnosti za nakup modernega in svetlega 4-sobnega stanovanja v sklopu dvostanovanjskega dvojčka. Trenutno v fazi gradnje, stanovanje, ki se nahaja v novogradnji v naselju Šentrupert, občina Braslovče, izstopa zaradi svoje vrhunske lokacije, kakovostne gradnje ter inovativnih in energetsko učinkovitih lastnosti. Stanovanje se nahaja v OBJEKTU ŠT. 2, ki je odmaknjen od glavne ceste in s tem ponuja več zasebnosti ter udobja.

Eden izmed najpomembnejših vidikov, ki ga je treba izpostaviti, je odlična lokacija. Stanovanje se nahaja v neposredni bližini trgovine, šole, vrtca ter avtocestnega priključka Ljubljana-Maribor. Zahvaljujoč neposrednemu dostopu do avtoceste, preko izvoza Šentrupert, je mogoče doseči tako Ljubljano kot tudi Maribor v samo 30 minutah. To zagotavlja izjemno mobilnost in povezljivost z drugimi deli Slovenije.

Projekt dvo in štiri-stanovanjskih objektov, ki je že v fazi gradnje in bo zaključen v septembru 2023, predstavlja sodobno in premišljeno novogradnjo. Celoten projekt obsega 10 stanovanj, pri čemer je vsako stanovanje zasnovano kot samostojna enota z lastnim vhodom, kar omogoča visoko stopnjo zasebnosti in odsotnost skupnih prostorov. Poleg tega to prinaša tudi prednosti nižjih stroškov, saj ni skupnih stroškov ali stroškov upravitelja.

Stanovanje se nahaja v zgornji etaži objekta in ga sestavlja vhod s stopniščem, hodnik, dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo, spalnica, dve otroški sobi, kopalnica + WC in utility + WC.  99,90 m2 stanovanjske površine ponuja prostorno in udobno bivanje. Notranja razporeditev prostorov je premišljena in praktična. Poleg tega ima stanovanje tudi kolesarnico (za doplačilo 15.800 EUR) in atrij, ki je že vključen v ceno. Stanovanju pripadata tudi dve parkirni mesti, eno ki je že vključeno v ceno, ter drugi ki je možen za doplačilo 8.500 EUR. Stanovanje se prodaja brez notranjega pohištva. Na slikah so renderji notranje opreme.

Razporeditev prostorov:

Dnevni prostor/ kuhinja - 27,60 m2

Spalnica - 11,10 m2

Otroška soba 1 - 8,90 m2

Otroška soba 2 - 8,90 m2

Kopalnica - 6,50 m2

Utility - 2,80 m2

Hodnik - 10,20 m2

Vhod s stopniščem - 15,10 m2

Terasa - 8,80 m2

SKUPAJ STANOVANJE: 99,90 m2

Kolesarnica – shramba - 8,4 m2 (za doplačilo 15.800 EUR)

Zelenica - 49,3

Parkirno mesto - 16,6 (za doplačilo 8.500 EUR dodatno parkirno mesto v velikosti 16,6 m2)

SKUPAJ OKOLICA: 65,9 m2

SKUPAJ: 165,8 m2

Posebnost tega stanovanja je tudi njegova visoka energetska učinkovitost. Z uporabo talnega gretja in toplotne črpalke za vsako stanovanje posebej se doseže optimalno ogrevanje prostorov, kar zagotavlja nizke mesečne stroške. Stanovanje je opremljeno s klimatsko napravo za dodatno udobje in urejenim prezračevanjem z rekuperacijo, kar prispeva k zdravemu in prijetnemu bivalnemu okolju. Poleg tega so vsa okna opremljena z zunanjimi žaluzijami na elektro pogon, kar omogoča nadzor nad osvetlitvijo in zasebnostjo.

Dodatna prednost tega stanovanja je visoka kakovost gradnje in vrhunski materiali. Vgrajena keramika in parketi višjega cenovnega razreda zagotavljajo estetsko dovršenost in trajnost. Prav tako so vrata in okna izdelana s troslojnimi stekli, skritim okovjem ter električno vodeno krater žaluzijami, kar zagotavlja odlično toplotno in zvočno izolacijo.

Ponuja tudi možnosti za prihodnost. S pridobljenim soglasjem za postavitev solarne elektrarne je že izvedena vsa potrebna inštalacija. To pomeni, da ima stanovanje potencial za zmanjšanje stroškov električne energije in trajnostno naravnanost.

Vse te značilnosti skupaj ustvarjajo izjemno priložnost za nakup. Stanovanje ponuja udobje samostojne hiše v obliki štiristanovanjskega objekta, brez skupnih stroškov ali stroškov upravitelja. S svojo sodobno zasnovo, visoko energetsko učinkovitostjo ter vrhunsko kakovostjo gradnje predstavlja idealno bivalno okolje za sodobne in zahtevne kupce.

To edinstveno stanovanje se nahaja na odlični lokaciji v občini Braslovče, natančneje v naselju Šentrupert, kjer se trenutno gradi projekt novih dvo in štiri-stanovanjskih objektov. Celoten projekt obsega 10 stanovanj, pri čemer bo gradnja zaključena v septembru 2023.

Naselje Šentrupert ima odlično infrastrukturo, saj se v neposredni bližini nahajajo vrtec, šola, trgovina in pošta. Okolica Spodnje Savinjske doline pa ponuja obilico možnosti za preživljanje prostega časa v naravi.

GLAVNE PREDNOSTI STANOVANJA:

-             Stanovanje ima lasten vhod, zato ni skupnih prostorov ali naprav, skupnih stroškov ali upravitelja.

-             Vgrajena je kakovostna keramika in parketi višjega cenovnega razreda.

-             Na izhodu na teraso so nameščena dvižna drsna vrata.

-             Ob priključitvi 6,3 kW elektrarne so mesečni stroški ogrevanja in elektrike približno 10 EUR.

-             Po dogovoru je možnost doplačila za izgradnjo nadstreška za obe parkirni mesti (vidno na renderjih).

-             Stanovanjska enota je energetsko visoko učinkovita.

-             Okna in vrata so izdelana iz kakovostnih materialov in imajo skrito okovje ter zunanje žaluzije na elektro pogon.

-             V kolesarnici je že pripravljena omarica z ustreznimi varovalkami za priključitev avto polnilne postaje.

-             Občutek bivanja v štiri-stanovanjskem objektu daje udobnost samostojne hiše.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za nakup moderne nepremičnine. Za več informacij in ogled nas pokličite, kjer vam bomo z veseljem predstavili vse podrobnosti tega izjemnega stanovanja.

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: Kupec krije polovico stroškov za posredovanje.

Več nepremičnin iz naše ponudbe si lahko ogledate na spletni strani: www.renex.si

Za več informacij in BREZPLAČEN POSVET pri nakupu nepremičnine pokličite na 031 000 293!

 

 

Osnovni podatki

šifra oglasa:
PS00908KM
regija:
Savinjska
lokacija:
Šentrupert
leto izgradnje:
2023
nadstropje:
1.
velikost:
99,90 m²
parcela:
66 m²
datum vselitve:
2023-09-29
Ksenija Mihajlović
GSM:
031000293
ksenija.mihajlovic@renex.si

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

prodaja
  • 100 m²
  • PS00909KM

Stanovanje, štirisobno

Savinjska, Braslovče

Posredujemo pri prodaji izjemne priložnosti za nakup ...

  • 298.700,00 €
prodaja
  • 100 m²
  • PS00908KM

Stanovanje, štirisobno

Savinjska, Braslovče

Posredujemo pri prodaji izjemne priložnosti za nakup ...

  • 298.700,00 €
prodaja
  • 84 m²
  • PS00907KM

Stanovanje, trisobno

Savinjska, Braslovče

Posredujemo pri prodaji izjemne priložnosti za nakup ...

  • 251.700,00 €