Prodaja, vrstna, hiša, Bežigrad

opis

Posredujemo pri prodaji čudovite obnovljene vrstne hiše, ki se nahaja v mirnem in urejenem predelu Bežigrada v Ljubljani. Hiša je bila zgrajena leta 1970 in je bila skrbno obnovljena, da bi zagotovila udobje in sodoben življenjski slog.

 

Prostorna hiša se razteza na bruto tlorisni površini 140,7 m2, kar vam omogoča, da uživate v prostornih notranjih prostorih, ki so premišljeno zasnovani za vaše udobje in ugodje. Vsi detajli, od fasade do strehe, oken in inštalacij, so bili obnovljeni, kar pripomore k trajnosti, energetski učinkovitosti in estetski privlačnosti hiše.

Ob vstopu v hišo skozi vhodna vrata  se v visokem pritličju nahaja svetel in prostorni dnevno bivalni prostor, ki je povezan z jedilnico. Ta odprt prostor je idealen za družinske večere, zabave in prijetno druženje s svojimi najbližjimi. Moderna kuhinja je opremljena z vrhunskimi aparati in ponuja dovolj prostora za pripravo okusnih obrokov.

Posebna značilnost te hiše je velika sončna terasa, ki se nadaljuje neposredno iz dnevnega prostora. Ta prostor je kot nalašč za zunanje obedovanje ter druženje s prijatelji in družino ob sončnih dneh.

Poleg glavnega bivalnega prostora ima hiša tudi kletno etažo, ki vključuje stranišče, utility prostor, shrambo in sobo z izhodom na zunanji vrt. Ta prostor je vsestranski in ga lahko prilagodite glede na svoje potrebe, kot dodatna spalnica, pisarna ali prostor za rekreacijo.

V prvem nadstropju se nahaja kopalnica s kadjo, umivalnikom, WC-jemin bidejem. Glavna spalnica ima izhod na balkon, ki vam omogoča, da začnete dan s svežim zrakom in čudovitim razgledom. Poleg glavne spalnice je še ena otroška soba, ki je idealna za vaše otroke ali pa jo lahko uporabite kot sobo za goste.

Mansarda ponuja dodatno bivalno površino, kjer se nahaja večja spalnica za popolno udobje. Poleg tega je na voljo tudi manjša soba, ki se lahko uporablja kot soba za goste, pisarna ali prostor za hobije.

 

Bežigrad je eden najbolj cenjenih in zaželenih predelov v Ljubljani, ki nudi številne prednosti in ugodnosti. Nahaja se v neposredni bližini središča mesta, kar vam omogoča enostaven dostop do vseh pomembnih storitev, kot so šole, vrtci, trgovine, restavracije, kulturni dogodki in zdravstvene ustanove.

 

Prednost Bežigrada je tudi njegova odlična prometna povezava, saj so avtobusne in železniške postaje v bližini, kar olajša premikanje po mestu. Poleg tega se v bližini nahajajo tudi številna zelenja območja, parki in rekreacijski centri, kjer se lahko sprostite, se ukvarjate s športom in uživate v naravi.

 

Bežigrad v Ljubljani je torej odlična lokacija za bivanje, ki nudi udobje mestnega življenja in hkrati omogoča dostop do narave in rekreacijskih površin. Ta vrstna hiša je idealna priložnost za tiste, ki iščejo kakovostno bivanje v mirnem in prijetnem okolju s popolnoma obnovljenimi prostori. Ne zamudite te edinstvene priložnosti in si zagotovite svoj novi dom v Bežigradu.

 

Pravno stanje nepremičnine je urejeno in vpisano v Zemljiško knjigo.

 

Pogoj prodajalca za sklenitev posla je, da kupec krije polovico vseh stroškov. Hiša je vredna ogleda in nakupa, saj je ena redkih nepremičnin, ki se prodaja na tej lokaciji.

 

Za več informacij in BREZPLAČEN POSVET pri nakupu nepremičnine pokličite na telefonsko številko 031 000 293. Več nepremičnin iz naše ponudbe si lahko ogledate na spletni strani: www.renex.si. Ne zamudite te edinstvene priložnosti!

Osnovni podatki

šifra oglasa:
PH00891KM
regija:
Ljubljana
lokacija:
Bežigrad
leto izgradnje:
1970
leto prenove:
2001
velikost:
140,70 m²
parcela:
156 m²
Ksenija Mihajlović
GSM:
031000293
ksenija.mihajlovic@renex.si

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

prodaja
  • 162 m²
  • PH00905KM

Hiša, vrstna

Ljubljana, Šiška

Posredujemo pri prodaji vrstne hiše na sončni in mirni ...

  • 439.000,00 €
prodaja
  • 197 m²
  • PH00896KM

Hiša, samostojna

Ljubljana, Vič Rudnik

Ekskluzivno predstavljamo izjemno priložnost za nakup ...

  • 1.490.000,00 €
prodaja
  • 141 m²
  • PH00891KM

Hiša, vrstna

Ljubljana, Bežigrad

Posredujemo pri prodaji čudovite obnovljene vrstne hiše, ki ...

  • 559.000,00 €