O RENEX-U: ZAVZETO DELAMO ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Spoštovani obiskovalci!

 

Prijazno pozdravljeni na naših spletnih straneh!

Veseli smo vašega obiska!

Naš cilj je, da vam pomagamo najti vašo sanjsko nepremičnino, prav tako pa vam vašo nepremičnino tudi prodamo ali oddamo.

 

Verjamemo, da lahko strokovno, učinkovito in celostno rešimo vse vaše želje v zvezi z nepremičninskimi posli.

Zavedamo se, da je nakup ali najem nepremičnine dejavnost, ki se je večina ne loteva vsakodnevno. Zato je pomembno, da se takrat, ko se za to odločimo, obrnemo na pravo nepremičninsko agencijo in da si najdemo nepremičninskega agenta, ki mu zaupamo. Vse je lažje, če smo v varnih rokah usposobljenih, odgovornih in prijaznih ljudi. Zato smo tu na voljo mi, ki k vsaki stranki pristopamo individualno in z občutkom. Odlikujejo nas srčnost, strokovno znanje, dobro poznavanje nepremičninskega trga, večletne izkušnje in osebni pristop.

Z načrtovanjem in profesionalnostjo se trudimo, da so vaše želje in potrebe uresničene čim hitreje in pravno varno.

Ponosni smo, da smo v času našega dosedanjega poslovanja uspešno pomagali mnogim posameznikom in podjetjem. Da delamo dobro, srčno in odgovorno potrjuje tudi dejstvo, da nas stranke z veseljem priporočajo naprej in se vedno znova vračajo.

Zaupajte nam tudi vi!

Kot podjetje poslujemo že nekaj časa, v letu 2017 pa prvič postavljamo svojo podobo na ogled in pod drobnogled. Veseli bomo vaših predlogov in pripomb, saj s skupnimi močmim lahko pripomoremo k še višji kvaliteti naših storitev. Iskreno se vam zahvaljujemo za vse konstruktivne pripombe.

 

ZAKAJ IZBRATI PRAV NAS?

Danes ja čas ena izmed najdragocenejših dobrin in edina stvar, ki se je ne da kupiti na zalogo.  Ne zapravljajte ga po nepotrebnem za vsakodnevno dolgotrajno pregledovanje nepremičnin v različnih medijih in to delo prepustite nam. V skladu z vašimi željami bomo za vas v najkrajšem času preiskali ponudbo kompletnega nepremičninskega trga ter vas sproti obveščali o novostih in spremembah na trgu. Naše iskanje je redno in učinkovito, saj sodelujemo  z vsemi agencijami.

Morda ne veste, da nekaterih nepremičnin na spletnih straneh ne boste našli, saj se zaradi različnih vzrokov in želja lastnikov ne oglašujejo javno. To pomeni, da teh nepremičnin sploh ne boste našli, če se iskanja svoje sanjske nepremičnine lotite sami, brez agencije. Ali si lahko privoščite, da bi bila morda ravno vaša idealna nepremičnina, za katero niste niti vedeli, da obstaja in je naprodaj, prodana mimo vas?

Kontaktirajte nas za sodelovanje in izkoristite našo obširno bazo nepremičnin. Po naših večletnih izkušnjah obstaja zelo velika verjetnost, da se vam bo sodelovanje z nami odlično obrestovalo in da bomo skupaj našli vašo sanjsko nepremičnino.

 

OSEBEN PRISTOP  

 • Znamo prisluhniti vašim željam in upoštevati vaše potrebe
 • Strokovno in nepristransko svetujemo ter iščemo najboljše rešitve 
 • Smo pozitivno orientirani in delujemo v vzpodbudnem okolju

 

ZANESLJIVOST IN ZAUPANJE

 • Delujemo hitro in zanesljivo
 • Delujemo etično in smo vredni zaupanja
 • Imamo dobre organizacijske sposobnosti

 

STROKOVNOST IN PRAVNO VARSTVO NA PRVEM MESTU

 • Smo strokovnjaki na svojem področju
 • Odlikujejo nas bogata znanja in večletne izkušnje
 • Temeljito preverimo pravno stanje nepremičnine
 • Imamo celosten vpogled v nepremičninski trg
 • Sodelujemo s priznanimi pravnimi strokovnjaki

 

CELOSTEN PRISTOP K NEPREMIČNINSKEMU POSLU

 • Pri prodaji ali oddaji nepremičnino pripravimo in fotografiramo
 • Nepremičnine udarno in premišljeno oglašujemo
 • Smo aktivni iskalci nepremičnin za znane kupce
 • Kupcem ali najemnikom pripravimo izbor nepremičnin na podlagi njihovih želja in zmožnosti
 • Organiziramo oglede in pogajanja, naš cilj so vedno zadovoljne stranke
 • Pridobimo vso potrebno dokumentacijo
 • Nudimo možnost neodvisne cenitve nepremičnine
 • Redno vas obveščamo o novostih

Prodaja ali oddaja nepremičnine

Zavedamo se, da je prodaja ali oddaja nepremičnine dejavnost, ki se je večina ne loteva vsakodnevno. Vse je lažje, če smo v varnih rokah usposobljenih, odgovornih in prijaznih ljudi. Zato smo tu na voljo mi, ki k vsaki stranki pristopamo individualno in z občutkom. Odlikujejo nas srčnost, strokovno znanje, dobro poznavanje nepremičninskega trga, večletne izkušnje in osebni pristop. Naš cilj je, da vas razbremenimo in vam pomagamo poiskati najboljšega ponudnika v čim krajšem možnem času. 

več

Nakup ali najem nepremičnine

Zavedamo se, da je nakup ali najem nepremičnine dejavnost, ki se je večina ne loteva vsakodnevno. Zato je pomembno, da se takrat, ko se za to odločimo, obrnemo na pravo nepremičnnsko agencijo in da si najdemo nepremičninskega agenta, ki mu zaupamo. Vse je lažje, če smo v varnih rokah usposobljenih, odgovornih in prijaznih ljudi. Zaupajte nam svoje želje in način življenja.Zagotavljamo, da boste z najmanj napora in skrbi prišli do vašega sanjskega doma.

več

Vrednotenje nepremičnin

Na podlagi vašega naročila v sodelovanju z zunanjimi sodelavci, cenilci in izvedenci gradbene stroke z dolgoletnimi izkušnjami, strokovno in kakovostno izvajamo cenitve in izvedenska mnenja za oceno vrednosti nepremičnin in zemljišč za različne namene.

več